Nieuws

 Neuromodulatie bij chronische pijn in het basispakket houden1-5-2019
Beste leden van de PVVN (en ook van de NVVR),
 

Voor u die het nog niet weet: PVVN is afgelopen zaterdag een petitie gestart. Dit om kamervragen te gaan stellen, voor het behoud van alle (huidige) indicaties neuromodulatie bij chronische pijn.
Momenteel ligt er een conceptrapport van het Zorginstituut Nederland (ZIN) en dat ziet er voor een aantal indicaties niet rooskleurig uit.
We gaan ervan uit dat er voor de mensen die nu al geïmplanteerd zijn een coulance regeling komt.
Maar naast dat we vechten om de huidige indicaties voor nieuwe patiënten te willen behouden, vechten we, als het nodig is, ook voor de coulance regeling.
We zijn blij met de steun van de artsenvereniging NVA (Nederlandse Vereniging Anesthesiologie) en de VvNN (Vereniging voor Neuromodulatie Nederland).
Daarnaast krijgen we steun van pijnpatiënt naar 1 stem, de vereniging voor CRPS en van de NVVR (Nederlandse Vereniging van Rugpatiënten 'de Wervelkolom').
Maar we hebben uw hulp en die van allen die u kent, familie, vrienden, buren enz. enz. hard nodig! We hebben een gigantisch aantal handtekeningen nodig!
Tekent u de petitie?!  En deelt u de petitie voor ons!!
Voor wie wil zijn er flyers te verkrijgen om uit te delen bij wie u wilt (huisarts, apotheek, sportvereniging buren enz. enz.) met de link.
Heeft u interesse in een aantal flyers, geef een seintje ( secretariaat@pvvn.nl ) en ze worden u per post toegestuurd.
 
De link naar de petitie:
 
https://neuromodulatiebasispakket.petities.nl 
 
Beschikbare downloads

flyer petitie PVVN
  

Tip: Om PDF documenten te kunnen openen, lezen en uitprinten dient Adobe Acrobat Reader geïnstalleerd te zijn op uw computer. U kunt Acrobat Reader gratis downloaden.
Nieuwsbrief
E-mail
Nieuwsarchief
Raadpleeg ook ons nieuwsarchief!