Nieuws

 Themabijeenkomst “de ene dag kun je veel..."21-1-2015

Themabijeenkomst: Rug- en/of nekklachten: ‘de ene dag kun je veel meer dan de andere’. Hoe ga je daarmee om? 
 
De Nederlandse Vereniging van Rugpatiënten “de Wervelkolom” organiseert een themabijeenkomst over  de vraag “de ene dag kun je veel meer dan de andere. Hoe ga je daarmee om?”  
Tijdens deze bijeenkomst is er de mogelijkheid om ervaringskennis uit te wisselen met lotgenoten. Omgaan met rug en/of nekklachten is een hele kunst. U heeft daar ook vast ervaring in opgedaan en misschien wel manieren, tips of hulpmiddelen gevonden die u bevallen. Ervaringen en manieren die goud waard kunnen zijn voor anderen, omdat anderen daar hun voordeel mee kunnen doen. De themabijeenkomst wordt gehouden op:
 
maandag 2 maart 2015 
van 14.00 – 16.00 uur 
Refajaziekenhuis, Boerhaavestraat 1, 9501 HE Stadskanaal
Vergaderruimte 4

 
Voor gratis deelname kunt u zich aanmelden (tot 27 februari).
NVVR “de Wervelkolom” telefoon: 088-0707210
of e-mail: secretariaat@nvvr.nl


Project Ervaringskennis
De NVVR ‘de Wervelkolom’ wil graag deze ervaringskennis toegankelijk maken voor  zoveel mogelijk mensen.  In het driejarige project ‘ervaringskennis’ worden rond een aantal belangrijke thema’s de ervaringen van lotgenoten naar boven gehaald en vastgelegd.
De bijeenkomst wordt begeleid door de projectcoördinator en de ervaringskennis wordt –anoniem-  vastgelegd  in een verslag.  Later wordt dit verwerkt in een database. Op deze manier blijft de ervaringskennis bewaard en kunnen anderen er hun voordeel mee doen.
Nieuwsbrief
E-mail
Nieuwsarchief
Raadpleeg ook ons nieuwsarchief!