Nieuws

Tijdens de vakantieperiode is de 088 Infolijn Wervelkolom gesloten van maandag 15 juli t/m vrijdag 30 augustus 2019.

Maar... neuromodulatie dreigt uit het basispakket te verdwijnen! De PVVN is een petitie gestart.

Het boek ĎLieve Helpí van Anna Raymann, al bijna 5 jaar het handboek voor veel mensen met langdurige pijn, is op veler verzoek nu ook als e-book verkrijgbaar.

Doe mee! Met jouw steun maken we een vuist naar de hele keten. Van grondstofleverancier, via fabrikant en groothandel tot de apotheek.

De basisverzekering vergoedt zo'n lidmaatschap bij een patiŽntenvereniging niet. Sommige zorgverzekeraars vergoeden wel (een deel) van deze kosten in de aanvullende zorgverzekering.

Voor verschillende onderzoeken heeft Ieder(in) momenteel vragenlijsten open staan. Misschien zijn de vragenlijsten relevant voor uw eigen situatie.

Assistentie regelen bij de NS kan nu ook met de gratis app: Reisplanner Xtra. Telefonisch of via de website boeken is ook nog steeds mogelijk, maar wel op een andere website. Lees meer informatie op de website van de NS

Gratis toegang tot het online programma voor re-integratie. Een praktisch en persoonlijk hulpmiddel *. Zit je ziek thuis en is het de bedoeling of moet/ kun je weer aan de slag via een re-integratietraject? Dan hebben we goed nieuws voor je!

Momenteel hebben we problemen met het plaatsen van berichten op Twitter. Er wordt hard aan gewerkt om dit op te lossen

Een consultkaart is een keuzehulp voor patiŽnten en artsen, geÔnspireerd op de internationaal bekende ĎOption Gridsí. Op een consultkaart staan verschillende behandelopties voor een aandoening of ziektebeeld. Per behandeling staan de belangrijkste vragen

Lang niet iedereen die lid is van een patiŽntenvereniging, of dat wil worden, weet dat veel zorgverzekeraars de kosten voor dat lidmaatschap helemaal of deels vergoeden.

De basisverzekering vergoedt zo'n lidmaatschap bij een patiŽntenvereniging niet. Sommige zorgverzekeraars vergoeden wel (een deel) van deze kosten in de aanvullende zorgverzekering.

De welbekende Keuzegids Zorgverzekering van de PatiŽntenfederatie Nederland is veralgemeniseerd naar een Informatiegids. Waardoor het een naslagwerk geworden is voor mensen die meer informatie willen over zorgverzekeringen.

Staan gezondheidsproblemen je in de weg om je werk te doen? Dan vind je als NVVR lid gratis online hulp bij re-integratie!

En wist u dat u zelf ook een belangrijke rol heeft?

In mei 2016 is de landelijke campagne voor ZorgkaartNederland gestart. In de afgelopen jaren is de website uitgegroeid tot de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg.

De Sociaal-Economische Raad (SER) heeft een website met alle informatie over aanstellingskeuringen. Wanneer mag een keuring wťl, en wanneer niet? Handig voor sollicitant ťn voor werkgever.

Nieuwsbrief
E-mail
Nieuwsarchief
Raadpleeg ook ons nieuwsarchief!