Nieuws

 lezing Isala Publieksacademie Rug- en nekhernia28-10-2015
Lage rugpijn, scherpe pijn in de arm, krachtverlies of een doof of prikkelend gevoel. Een kleine greep uit de klachten van patiënten die kunnen wijzen op een rug- of nekhernia. Maar wat valt er aan te doen? De impact op het dagelijks functioneren kan flink zijn. Denk maar aan werk, hobby’s en de thuissituatie. Een groot misverstand is dat herniaklachten automatisch leiden tot een operatie. Er zijn meer mogelijkheden. Soms is niets doen ook een optie. En als je dan toch geopereerd wordt, welke technieken zijn er dan?
Onze neurologen en neurochirurgen bepalen samen met u een behandeling die het beste bij uw klachten past. Dat doen ze in nauwe samenwerking met ziekenhuizen uit de wijde regio. Uw zorgvraag staat centraal. Meer hierover in de Publieksacademie op maandag 9 november a.s.

Sprekers:

De sprekers op deze avond zijn neuroloog Jeroen Trip en neurochirurgen Martin Podlogar en Dharmin Nanda. Trip werkt als neuroloog in Isala Diaconessenhuis en werkt nauw samen met de neurologen en neurochirurgen in Zwolle. Beide neurochirurgen werken in Isala in Zwolle. Nanda houdt daarnaast spreekuur in Isala Diaconessenhuis.

Voor nadere informatie en aanmelden zie:
http://www.isala.nl/patienten/agenda/publieksacademie-rug-nek-hernia
Nieuwsbrief
E-mail
Nieuwsarchief
Raadpleeg ook ons nieuwsarchief!