Nieuws

 Deel uw ervaring rondom lage rug hernia22-12-2015
Artsen en patiënten(-organisaties) bedenken manieren om mensen te ondersteunen bij het maken van de juiste keuze voor een medisch onderzoek of een behandeling. Wat past het beste bij iemands situatie? Steeds meer mensen willen dat samen met hun arts beslissen. Wat is daarvoor nodig? Dat onderzoeken we voor een aantal aandoeningen. Één van de onderwerpen is lage rug hernia.
 
Heeft u last van een lage rug hernia (gehad)? Dan kunt u deelnemen aan een groepsgesprek of een digitale vragenlijst over dit onderwerp. In een groepsgesprek spreek je samen met een aantal andere patiënten over uw ervaringen met de lage rug hernia en de zorg daarvoor.
Uw ervaring kan anderen helpen. Niet alleen patiënten, maar ook artsen. Zij willen weten wat u belangrijk vindt, wat u afweegt bij het maken van een keuze voor een behandeling, en hoe u bepaalt wat het beste past bij uw situatie.
 
De groepsgesprekken vinden plaats op woensdag 20 januari 2016  van 19.00 tot 21.00 uur en dinsdag 26 januari  van 13.00 tot 15.00 uur, beiden in Utrecht.
De digitale vragenlijst zal eind januari verstuurd worden.
Wilt u deelnemen aan een groepsgesprek, of de digitale vragenlijst invullen? Klik dan op onderstaande link en vul uw gegevens in.
 
https://vragenlijst.dezorgvraag.nl/lagerughernia
 
Alvast hartelijk dank voor uw aanmelding!
 
Nieuwsbrief
E-mail
Nieuwsarchief
Raadpleeg ook ons nieuwsarchief!