Nieuws

 Support Beurs 20163-5-2016
 
Zin in een inspirerend dagje uit?


De Supportbeurs is de beurs die grensverleggend wil zijn voor mensen met een beperking. Zo’n beetje alles wat het leven met een handicap of chronische ziekte vergemakkelijkt en veraangenaamt is te zien op Supportbeurs. Er valt ook veel te doen. Kom van 25 tot en met 28 mei 2016 naar de Jaarbeurs in Utrecht en beleef het allemaal mee. 
 
We staan in hal 8 standnummer F005

U kunt uw gratis toegangskaart hier aanvragen 

Informatief
Op Support valt veel te beleven. U vindt op Support informatie van en over patiëntenverenigingen, maar ook stands van onder meer hulpmiddelenfabrikanten en auto-aanpassers.
Maar er is meer, veel meer. Tijdens Support komen alle kanten van het leven met een beperking aan bod. Werken (met aanpassingen), recreëren en vakantie vieren, scholing en opleidingen, hobby’s, aangepast musiceren en sporten, vervoer, mobiliteit en prettig wonen op maat: informatie en aansprekende voorbeelden over al deze thema’s zijn op Support onder handbereik. U ziet er de laatste trends en de nieuwste technieken op velerlei gebied.

Gezellig
Support is niet alleen informatief; de beurs is ook gezellig. U kunt op veel plekken terecht voor een hapje en een drankje. Dit jaar is er een virtueel Tour de France parcours. Doe mee aan de Tour, met een handbike of racefiets. Er zijn regelmatig demonstraties van diverse aangepaste sporten. U kunt zelf eens zo’n sport uitproberen. Op het centrale podium zijn verschillende (mode)shows en demonstraties. En u hebt geen kind aan uw kinderen. Die worden beziggehouden in de speciale Kindertuin.

Iedereen welkom!
De beurs Support is het grootste evenement voor mensen met een beperking in de Benelux. Mensen met een handicap zelf, maar ook hun familieleden, verzorgers en andere betrokkenen zijn van harte welkom. Kom langs en doe nieuwe ideeën op.
Nieuwsbrief
E-mail
Nieuwsarchief
Raadpleeg ook ons nieuwsarchief!