Nieuws

 Week van de Oefentherapie van 9 t/m 15 oktober 2017:23-9-2017
Steeds vaker lezen we dat we meer moeten bewegen en minder moeten zitten. Daar worden we allemaal beter van, want te weinig bewegen leidt tot allerlei klachten.
Maar bewegen is niet voor iedereen fijn of gemakkelijk. Soms heeft iemand een extra duwtje nodig of een goed advies.
Dan is de oefentherapeut Cesar-Mensendieck de specialist bij uitstek!
Stap binnen tijdens de Week van de Oefentherapie, van 9 t/m 15 oktober, en maak kennis met de specialist in gezond beweeggedrag.
 
Iemand staat voor de klas, zit veel achter de computer te werken of brengt de hele dag pakketjes rond ... Iedereen heeft zo zijn eigen houding en manieren van bewegen, maar sommige gewoontes zijn niet goed voor het lichaam. Dan kunnen klachten ontstaan aan bijvoorbeeld rug, nek of schouder. Ook door bijvoorbeeld reuma, Parkinson of astma kunnen problemen ontstaan met het bewegingsapparaat. Iemand is dan geneigd om minder te bewegen, terwijl dat juist heel goed is!
 
Oefentherapie Cesar-Mensendieck is een paramedische behandelmethode gericht op het behandelen en voorkomen van klachten die kunnen ontstaan door een onjuiste houding en beweging tijdens dagelijkse activiteiten. De oefentherapeut maakt mensen bewust van hun eigen fysieke mogelijkheden en coacht bij het aanleren van gezond beweeggedrag.
 
Ervaar zelf wat oefentherapie voor u kan betekenen!
U bent van harte welkom van 9 t/m 15 oktober 2017 tijdens de Week van de Oefentherapie. Stap binnen: de deur staat open bij de oefentherapeut bij u in de buurt!
Kijk op www.oefentherapeut.nl voor meer informatie.
 
Beschikbare downloads

flyer houdingschek
  

Tip: Om PDF documenten te kunnen openen, lezen en uitprinten dient Adobe Acrobat Reader geïnstalleerd te zijn op uw computer. U kunt Acrobat Reader gratis downloaden.
Nieuwsbrief
E-mail
Nieuwsarchief
Raadpleeg ook ons nieuwsarchief!