Nieuws

 DTO…… DE OEFENTHERAPEUT ZET DE DEUR VOOR U OPEN!10-9-2008


In de week van 22 tot 27 september openen oefentherapeuten Cesar en Mensendieck overal in het land de deuren van hun praktijk voor belangstellenden.De oefentherapeut houdt u letterlijk en figuurlijk een spiegel voor. Samen met de oefentherapeut kijkt u naar uw houding en de manier waarop u beweegt, en bespreekt u uw klacht. De oefentherapeut vertelt u precies welke behandelmogelijkheden er zijn bij nek- en  schouderklachten, lage rugpijn, hyperventilatie of een chronische aandoening.
Neem nu zelf de proef op de som en kom kijken. In de week van 22 tot 27 september heten de praktijken voor oefentherapie u, veelal met een speciaal programma, van harte welkom.

Sinds 1 juli 2008 is de DTO van kracht en hebt u voor oefentherapie geen verwijsbrief van de huisarts meer nodig. En dat maakt het een stuk gemakkelijker.
Voortaan kunt u zelf bepalen wat u nodig heeft om zo snel mogelijk aan uw herstel te kunnen werken. Dat is het grote voordeel van DTO: Directe Toegankelijkheid Oefentherapie. DTO betekent dat iedereen nu rechtstreeks naar de oefentherapeut kan, zonder een bezoek vooraf aan de huisarts. Natuurlijk gaat de oefentherapeut niet zomaar aan de slag. Elke patiënt wordt eerst grondig gescreend om te kijken of deze bij de oefentherapeut aan het juiste adres is. Bij twijfel daarover wordt een patiënt alsnog naar de huisarts doorverwezen.

Geïnteresseerd?
Kijk op http://www.oefentherapeut.nl/ voor een oefentherapeut Cesar of Mensendieck bij u in de buurt
Nieuwsbrief
E-mail
Nieuwsarchief
Raadpleeg ook ons nieuwsarchief!